Parktuinen zijn vaak van een ‘eenvoudige’ elegantie. Ze brengen een romantische, dromerige sfeer en combineren een weids uitzicht met knusse hoekjes. Qua beplanting is het vaak een groot gazon, veel bomen en grote groepen groenblijvende planten. Ook mooi: een stuk gras dat niet gemaaid wordt en waar wilde bloemen ongestoord groeien. Maai een paar wandelpaden door de bloemenweide en geniet van de kleuren.

Droomtuin

Een parktuin kenmerkt zich door een rustgevende sfeer. Vaak zijn er al oude grote bomen aanwezig die we meenemen in het ontwerp. Denk daarnaast aan grote rhododendron-wolken, een mooie groene vlakken gazon, wandelpaden, een vijver met sierlijke fontein en/of bruggetje, een glooiend landschap, weelderige bloemen en houtwallen als natuurlijke afscheiding. Een tuin om van te dromen!

Ontzorgen van A tot Z

Wij zorgen voor alles bij de aanleg en/of het onderhoud van uw parktuin. Dus niet alleen voor de beplanting, maar bijvoorbeeld ook voor:

  • het aanleggen van een vijver;
  • het grondwerk voor het glooiende landschap en als basis voor een optimaal sterke en gezonde tuin;
  • de verlichting en beregeningsinstallatie.
Onderhoud, aanleg of renovatie

Een mooie parktuin is een lust voor het oog. Maar niet iedereen kan of wil zo’n grote tuin zelf onderhouden. Daarom helpen wij u graag bij het onderhoud. In overleg met u stemmen we de frequentie af, zodat u er geen omkijken naar heeft. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, aanleggen en renoveren van een parktuin.