De moderne tuin is qua stijl het verlengstuk van de woning. Een tuin met strakke en organische vormen, zoals hagen en groenblijvende wolkvormen. Minimalistisch maar zonder dat dit ten koste gaat van het groen: het groen overheerst. Denk aan groenblijvende beplanting en warme herfstkleuren. Samen met een mooi terras en moderne tegels is de tuin een echte blikvanger, in elk seizoen.

Bladcontrast

Als wij een tuin ontwerpen, houden we onder andere rekening met bladcontrast. Een aspect dat ook bij de moderne tuin een rol speelt. Het betekent dat we werken met planten die verschillende soorten bladeren hebben. Door deze samen te voegen, krijg je een mooi contrast. Dit zorgt voor een gevarieerde tuin terwijl de strakke uitstraling behouden blijft.

Onderhoud, renovatie en aanleg

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, renovatie en aanleg. Zo weet u zeker dat de tuin er altijd netjes bij ligt.

  • Onderhoud: samen stemmen we de frequentie van onderhoud af. U heeft er vervolgens geen omkijken naar.
  • Renovatie: is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Het toevoegen van nieuwe planten en opknappen van straatwerk maakt al een groot verschil.
  • Ontwerp en aanleg: uw wensen en eisen vertalen wij in een bijzonder ontwerp. Vervolgens verzorgen we de aanleg.
Verlichting

In een moderne tuin is het vaak mooi om bepaalde bomen of struiken letterlijk in the spotlight te zetten met tuinverlichting. Mooi groen verdient wel wat extra aandacht! Wat dat betreft ontzorgen we u graag volledig. Van verlichting tot straatwerk, en van beregeningsinstallatie tot beplanting: wij regelen het!