Laat de tuin het charmante karakter van uw boerderij extra benadrukken. Denk aan een weids uitzicht gecombineerd met knusse hoekjes door het gebruik van hagen. Met plek voor een boomgaard en een moestuin. Oude gebakken klinkers, een fleurige wolk van rododendron en veel groen in harmonie met de omgeving. Kortom, een tuin die baadt in de sfeer van nostalgie.

Boerderijtuinen

Het domein bij een nostalgische boerderij zijn charmante karakter geven? Dit kan door haagbeukheggen toe te passen die de ruimtes opdelen en zo voor intimiteit zorgen. Een gazon dat zorgt voor een groene basis waarop bomen en beplanting voor sfeer zorgen. Houtwallen als natuurlijke afscheiding. En een boomgaard met fruitbomen en een moestuin vol geurige kruiden, groenten en fruit.

Ontwerp, renovatie en onderhoud

Een boerderijtuin is een prachtig bezit. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om zo’n grote tuin zelf te onderhouden. Wij helpen u graag.

  • Ontwerp: op basis van uw wensen en eisen maken we een ontwerp.
  • Renovatie: denk aan het opfrissen van de tuin door middel van nieuwe planten en het opknappen van het straatwerk.
  • Onderhoud: in overleg stemmen we de frequentie af voor snoeien, bemesten en maaien.
Alles onder één dak

Wel zo prettig: wij zorgen voor alles. Van straatwerk tot beregeningsinstallatie, van beplanting tot verlichting, en van vijver tot tuinafscheiding. Wij halen er plezier uit om uw boerderijtuin tot leven te laten komen en vervolgens zo te onderhouden dat u er geen werk aan heeft. Hoeft u er alleen nog maar van te genieten.